Prezentarea romanului „TE BLESTEM SĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI DE MINE”

Joi, 18 ianuarie 2018, la orele 13 30 , în sala de lectură a Bibliotecii Științifice a UST a avut loc o întâlnire cu scriitorul, istoricul literar și omul politic din Republica Moldova, membru de onoare al Academiei Române (din 2003) și membru corespondent al Academiei de Științe a Moldovei (din 2012) Nicolae Dabija. În cadrul manifestării organizată de Biblioteca Științifică a
UST, cunoscutul scriitor a vorbit despre creația sa, tradusă și editată în peste 20 de țări ale lumii, despre importanța studiului, a lecturii, a cărții în viața fiecărui student, a fiecărui om; s-a referit la problemele actuale ale țării noastre; a prezentat noua sa apariție editorială – romanul „TE BLESTEM SĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI DE MINE”.

Discursul Domniei Sale a fost ascultat cu mare atenție și interes, într-o tăcere deplină. La finele acestei frumoase întâlniri, cei prezenți în sală – studenți, elevi din licee, profesori, bibliotecari i-au adresat mai multe întrebări despre creația sa, la care Nicolae Dabija a răspuns cu plăcere.