IN MEMORIAM Doamnei doctor, conferențiar universitar, Galina CHIRICĂ

Vestea despre trecerea subită în neființă a colegei noastre, Galina CHIRICĂ, a lăsat multă tristețe în suflet și ne-a marcat pe toți cei care am cunoscut-o.

După o viață petrecută cu altruism și mărinimie, însemnată de pasiunea pentru educație și cercetare, Galina CHIRICĂ, ne-a părăsit, lăsându-ne enormă tristeţe şi durere în suflet. Întreaga comunitate a Universității de Stat din Tiraspol împărtășește această mare pierdere.

În cei circa 40 de ani de activitate științifico-didactică a reușit să obțină performanțe de excepție. Omenia, corectitudinea, onestitatea, perseverența, exigența și cumsecădenia au definit-o ca personalitate. Dascăl și cercetător prin vocaţie, a contribuit la formarea multor generaţii de studenţi, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice. Profesionist de performanță, Decanul Facultății Pedagogie a UST (2016-2021), personalitate remarcabilă de la care am învățat LECȚIA UMANISMULUI, deținătoarea Titlului onorific OM EMERIT.

Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea şi înţelepciunea Domniei Sale. Suntem onorați că am cunoscut-o, va rămâne veșnic în inimile noastre!

Dumnezeu să o odihnească în pace!