Facultatea Pedagogie, UST organizează online workshopul „Evaluarea rezultatelor școlare: realizări și perspective”

UNIVERSITATEA DE STAT DIN TIRASPOL
Facultatea Pedagogie
organizează online
Workshopul „EVALUAREA REZULTATELOR ȘCOLARE: REALIZĂRI ȘI PERSPECTIVE”
11 iunie, 2021, 01:30 PM Minsk

Link: https://us02web.zoom.us/j/86536158382?pwd=MndQU0pBc3NUdVBYRnl1bWdLN1ZRQT09
Meeting ID: 865 3615 8382
Passcode: 083592

Workshopul este organizat în cadrul Programului de Stat: Inovarea sistemului național de evaluare a rezultatelor școlare din perspectiva paradigmei competențelor (cu cifrul 20.80009.0807.32).

Demersul workshopului se axează pe abordarea complexă a problemei evaluarea rezultatelor școlare din perspectiva paradigmei competențelor – proces extrem de important pentru învățământul general din R. Moldova. Tratarea aprofundată, temeinică a procesului de evaluare a rezultatelor școlare (ERȘ), reprezintă o condiție esențială pentru integrarea în sistemul educațional de calitate atât la nivel național, cât și internațional.

În acest sens, scopul workshopului este de a disemina rezultatele obținute în cadrul proiectului, de a oferi noi perspective cu privire la procesul de evaluare a rezultatelor școlare din perspectiva paradigmei competențelor la nivel metodologic, dar și la nivelul practicilor educaționale.

Seminarul este destinat: cadrelor științifice, științifico-didactice și manageriale, cadrelor didactice, doctoranzilor și masteranzilor, tuturor celor interesaţi de subiect.

Vă așteptăm cu drag!